Blog 4t Primària

dimecres, 15 de febrer del 2017

SORTIDA PER CIUTAT

Els alumnes de 3r i 4t férem una visita per Ciutat. Va ser molt interessant conèixer diferents edificis i zones importants de Palma.
Les mestres ens van donar un quadern on havíem d'anar observant tot el que véiem i prendre notes o descobrir enigmes.

Començàrem per la plaça d'Espanya amb el Rei en Jaume I, després passàrem per dins el Mercat de l'Olivar i pel carrer de Sant Miquel. Quan vam arribar a la plaça Major vam cercar la placa on diu que allà va néixer Ramon Llull.

Com que ja estàvem una mica afamats vam anar a Ca'n Joan de S'aigo a fer una bona berenada! Quan ja tenguérem les piles carregades vam seguir amb l'expedició.

Continuàrem fins a l'Ajuntament, on coneguérem el rellotge, en Figuera, i els dos picapedrers més famosos de la façana de l'Ajuntament, en Francesc Dragó i en Jaume Caragol. Ens vam asseure al banc "dels vagos" per poder dibuixar millor l'olivera centenària que podíem veure des d'allà.

Després vam anar a veure la Seu, el rosetó, el Palau Reial i finalment coneguérem la història del Drac de na Coca! I el vam trobar!

Ja ens tocava dinar i vam baixar al Parc de la Mar, on gaudírem d'un sol meravellós i d'una estona molt divertida de jocs.

Per acabar l'itinerari vam anar a veure l'estàtua de Ramon Llull al Passeig Sagrera, la Plaça de la Reina i de Les Tortugues.

Va ésser un dia fantàstic, ple d'història de la nostra ciutat i de bons moments amb els companys.

Aquí teniu algunes fotos!

















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada